MALZEMELER:
Hamuru için:
4 su bardağı
tam buğday unu
1 tatlı kaşığı tuz
yarım çay bardağı sıvı yağ
ve su
İç harcı için:
200 gr. ıspanak
2 Tane tavuk göğsü
1 Tane kuru soğan
1 çorba k. tere yağ
yarım çay b. sıvı yağ
1 Çay k. kara biber, pul biber
Üzeri için: tere yağ
HAZIRLANIŞI:
Öncelikle hamurumuzu yoğurup
dinlendiriyoruz bu arada iç harcımızı hazırlayalım.
Soğanları piyazlık doğrayalım yağlarla beraber kavuralım.
Baharatlarını ilave edip ıspanakları ekleyelim bir iki karıştırıp soğutalım.
Hamurumuzu çok ince açıp harcımızdan koyup kapatalım.
Kenarlarını iyice kapatın.
Teflon tavada her iki tarafı iyice pişirelim üzerine tere yağı sürün..
AFİYET OLSUN..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder