Bu Blogda Ara

1 Ocak 2018 Pazartesi

YOĞURTLU KARNIBAHAR





2018 bu ilk gününde sizlerle yoğurtlu karnıbahar tarifini paylaşmak istiyorum .

Karnıbaharın her yemeğini severim ama yoğurtlusunu ayrı severim her yemeğin yanına 

eşlik edebilecek bir tarif özellikle et yemeklerinin yanına tavsiye ederim.

MALZEMELER:

Yarım kg. karnıbahar

1 Kase yoğurt

Bir kaç dal dere otu

1 diş sarmısak

Yarım çay b. ceviz

HAZIRLANIŞI:

Karnıbaharları ayırıp yıkayalım ve haşlayalım soğuk sudan geçirelim ve minik minik 

doğrayalım .

Yoğurdu çırpalım içerisine ezilmiş sarmısakları tuzu ve ince kıyılmış maydanozu ekleyelim 

, en son karnıbaharları ekleyip karıştıralım cevizlerinde yarısını ekleyelim , diğer yarısını 

üzerini süslemekte kullanalım.

Karnıbaharımız hazır .

AFİYET OLSUN




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder